Andreas Hansson är förstanamn på Centerpartiets kommunlista inför valet i höst.
Andreas Hansson är förstanamn på Centerpartiets kommunlista inför valet i höst. Bild: Thomas Bennelind

Varför avveckla istället för utveckla?

Andreas Hansson (C): Så vill vi satsa på skolan i Strömstad.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStrömstad usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Våra elever som går på skolorna i Strömstad är vår framtid. De måste få de bästa förutsättningarna som är möjligt under deras tid i skolan.

I insändare och reportage har S och KD sista tiden hävdat att man värnar om skolorna i Strömstad och vill se ökad trygghet och bättre miljö för eleverna. Men i verkligheten så verkar de agera annorlunda. T ex så avslår man extra medel till trygghet på Strömstiernaskolan, man fördröjer en ombyggnation på Strömstiernaskolan, man amorterar på lån istället för att anställa fler lärare och till sist man väljer att ”pausa” skolan på Koster utan att säga sig veta vad det betyder?! Trots att vi är många som försökt förklara konsekvenserna av beslutet.

ANNONS

Så kan vi inte ha det. Centerpartiet ville ha 2 miljoner mer till skolan 2022 än S och KD och vi vill fortsätta satsa på skolan även kommande år. Det genom fler lärare och vuxna på skolan, ombyggnation av Strömstiernaskolan, utveckla 2-pedagogsystemet och framförallt ge stöd till alla elever utifrån det enskilda behovet.

Andreas Hansson (C)

ANNONS