Insändare: Succé för stjärnklar i Tanumshede

Fredagen den 24 maj hade Teater Stjärnklar premiär på sin föreställning "Mamma Mias Pizzeria - en stark historia" inför en entusiastisk publik.

ANNONS

Stämningen var på topp när Klara Palmhagen (Marinara), Ann-Britt Lindqvist (Margherita), Anne-Marie Riese (Pepperoni), Airirse Simanavicilute (Abba-Frida), Marie Lindell (Abba-Agneta), Caroline Riese (Lucky Luke) och Florence Sjögren (Mamma Mia) agerade, dansade och sjöng.

Här fick alla glänsa på scenen och publiken var med på noterna. Gruppen startade i september 2023 av Ragnhild Sorin som en studiecirkel i studieförbundet vuxenskolan i samarbete med FUB Tanum (föreningen för barn, unga och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning)

Hon brinner för allas rätt att stå på en scen och i Teater Stjärnklar finns det medlemmar i olika åldrar och med olika förutsättningar. Ragnhild , som är musiklärare och specialpedagog, har stor erfarenhet av liknande grupper och ser Teater Stjärnklar som en viktig del i Tanums kulturliv. Scenen på Futura är fantastisk att vara på. Föreställningen ger mersmak och håll ögonen öppna nästa gång Teater Stjärnklar slår till.

ANNONS

Monika Andersson

ANNONS