Barbro Nilsson med namnunderskrifter för Ronden. Arkivbild.
Barbro Nilsson med namnunderskrifter för Ronden. Arkivbild. Bild: Marita Adamsson

”Regionen kan bättre”

Barbro Nilsson: ”Bijan Zainali och Louise Åsenfors, hur ser ni på utsikterna för välfärden i framtiden och regionens framtid?”

ANNONS
LocationStrömstad|
|

Kommentar till Bijan Zainali (S) och Louise Åsenfors (S) i Socialdemokraternas i Fyrbodal utskick till Strömstadsborna.

Va? Är det sant? Kan vi äntligen tro och hoppas på bättring?

Vilka är ni fantastiska män och kvinnor, som lovar det och nu ska visa vad ni går för?

Alla, ni är många, för många, som ska samarbeta och gemensamt komma fram till vad som omedelbart måste göras med över 100 000 människor i patientkö och när sjukhusen redan efter första kvartalet 2023 ligger back med en halv miljard – 500 000 000 kronor. Oh, så mycket pengar!

Alla har vi våra fel och brister, gör fel och visst kan det vara svårt med plus och minus. Men efter alla år i opposition kan ni väl visa att ”Regionen kan bättre” nu när ni får chansen.

ANNONS

Hur kunde det bli så här redan första kvartalet? Kan regionen bättre?

Sjukvården, allas vår trygghet, kan bara fungera om resurser till den kan säkras, det vet vi alla, men Västra Götalandsregionen fortsätter att vara det gungfly vars ekonomi och verksamhet är en följetong utan slut.

Bijan Zainali och Louise Åsenfors, hur ser ni på utsikterna för välfärden i framtiden och regionens framtid? Det vill jag, Barbro Nilsson, få svar på i Strömstads Tidning. Jag vill också få Ronden för sjukresor tillbaka.

Barbro Nilsson

ANNONS