Göran Wallo: ”Vill se en utveckling och inte en avveckling”

När man vill släcka glöden på Koster så kan man se till att det inte byggs några hyresrätter för barnfamiljer och sedan lägga ner skolan. Signalvärdet av dessa två nedrustningsbeslut är stort, men anar man inte en elefant i rummet?

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Jag är av en annan uppfattning och vill se en utveckling och inte en avveckling. Det skulle betyda mycket att börja bygga hyreslägenheter på Koster och det finns många barnfamiljer som vill flytta till miljön på ön. StrömstaNet bygger nu ut fibernätet och skolan har redan fiberanslutning. Dessutom har efterfrågan på att kunna arbeta på distans ökat efter pandemin.

Den andra orsaken är vår fantastiska miljö där vi skulle kunna attrahera intresserade människor till Koster. Signalen av att låta skolan på Koster hållas igång och information om att det planeras en start av byggnationer av bostäder skulle ge glöd och framtidstro. Skolan erbjuder en fantastiskt trygg miljö för barnen och bildar en motor för utveckling på ön.

ANNONS

Allt annat så att man är ”vilse i pannkakan”. Alla vet att fem myror är fler än fyra elefanter så rösta fram en ny majoritet som vill se utveckling och inte avveckling på Koster liksom även andra områden i hela Strömstads kommun.

Göran Wallo

ANNONS