Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Mikael Cederbratt (M). Bild: Niklas Johansson

Ny start för Strömstad

Insändarskribenten Mikael Cederbratt (M) tycker att Strömstad behöver en stabil politisk majoritet.

Strömstad behöver en stabil politisk majoritet, som kan fatta beslut med en bred förankring bland kommunens invånare. Arbetssättet i kommunfullmäktige, nämnder och styrelser bör vara detsamma som vår Alliansregering hade när den styrde Sverige under 8 år. Ett arbetssätt där alla ingående partier i majoriteten får komma till tals, ges politiskt utrymme och känna sig trygga med vad som beslutas.

En majoritet som inte kan arbeta på det sättet kommer vi moderater aldrig att ingå i, för jag är helt övertygad om att en majoritet bestående av partier utan full respekt för varandra inte kommer att kunna utföra ett bra arbete.

Vi moderater vill ta ansvar genom att sitta i majoritet. Därför vill jag som moderat se en majoritet med alliansförtecken i Strömstad.

En röst på moderaterna är en garant för en borgerlig politik och ett politiskt klimat där respekt och lyhördhet är ledord. Ju fler som röstar så, desto bättre blir möjligheterna för Strömstadsbornas synpunkter att bli tillgodosedda och till en bra utveckling för Strömstad