Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

laget
Ännu en förlust. Överby Crabs har en del att tänka över efter helgens förlust.

Crabs fick sota för dålig start

– Inledningen var bedrövlig från vår sida, ingenting fungerade, säger Andreas Eriksson, assisterande kapten i Överby Crabs efter helgens förlustmatch mot Skår.

Inför söndagens match var tongångarna positiva. Tanken var att det skulle bli revansch efter senaste förlusten mot Skår. Men när det väl var dags att prestera klappade Överby Crabs ihop.

– Vi blir enormt tillbakapressade i den första perioden och vi har inget go i laget. Tunga fötter och tunga huvuden som blir ännu tyngre för varje boll vi släpper in, säger Andreas Eriksson.

Efter den första perioden ledde hemmalaget Skår med 5-0. I paus diskuterades hur spelarna skulle jobba med det mentala resten av matchen och framöver, något som är svårt enligt Andreas Eriksson.

– Det är egentligen upp till var och en att komma till match med rätt vilja, den hade ingen av oss nu.

Det blev något bättre i den andra perioden då Överby gjorde ett relativt tidigt mål och hann även med ett till innan den tredje perioden. Närmre än 6-4 kom inte Strömstadslaget och förlust med 10-5 blev ett faktum.

– Vi torskar mot ett lag som är bättre för dagen, de spelar smartare och vi presterar inte alls.

Andreas Eriksson vittnar också om en mycket fysisk match.

– Skår spelar hårt och fult, bentacklingar mitt på plan som skulle ha varit utvisning i amerikansk fotboll, men domaren friar gång på gång. Jag har spelat innebandy i 15 år och det fysiska spelet i den här matchen är det sjukaste jag sett. Men det är inte därför vi förlorar. Jag vill inte ta ifrån Skår det de faktiskt gör väldigt bra, kontringarna, säger han.