Bullaren förlorade mot Lane

Bullarens herrar fick se sig besegrade i mötet med Lane på bortaplan i division 5 i fotboll, med 1-4 (0-1), på söndagen.

|

Lane startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Shewar Fares till. Direkt efter pausen slog Marcus Claesson till och ökade Lanes ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Anders Hedén och reducerade för Bullaren. Men mer än så orkade Bullaren inte med.

I 64:e minuten nätade Emil Scharffenberg Kahlke, och gjorde 3-1.

Och med nio minuter kvar att spela ökade Lane ledningen genom Marcus Claesson. 4-1-målet blev matchens sista.

Lane har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bullaren har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med två omgångar kvar är Lane på sjunde plats i tabellen, och Bullaren är på sjätte plats.

Bullaren tar sig an Lysekil i nästa match hemma söndag 2 oktober 13.30.