Norsk partydröm i Grebbestad

Nu finns chansen att festa som en norrman i Sverige. Grillkåta, utebar och rejält med träpaneler.
– Det är en lite spännande anläggning, säger mäklaren Leif Fourong.

ANNONS
|

5000 träffar. Det har i skrivande stund denna fastighet i Grebbestad i Tanums kommun i Bohuslän fått på Hemnet efter bara två dygn.

– Vi har inte haft visning än, men på internet har det varit väldigt mycket intressenter. Men det är en sak med träffar på Hemnet. Sedan hur många som faktiskt kommer på besök är en annan sak. Men det ser lovande ut, säger den ansvariga mäklaren Leif Fourong på Svensk fastighetsförmedling.

Hur brukar det se ut?

– En konkurrent med en inte lika spännande bostad hade 2300 besök på 24 dagar. Så 5000 träffar är ganska mycket, säger han.

ANNONS

Utgångspriset för fritidshuset är 4,5 miljoner och det är en hel del som ingår. Bland annat pool, grillkåta, spabad, öppen spis, gästhus och tillstånd för ett atterfallshus. Allt i en väldigt norsk stil med en hel del olika träslag, fällar och vedeldade spisar.

– Huset är inte så stort, men det har ju de här gäststugorna.

Vem köper en sådan här fastighet?

– Jag tror att det är en norsk familj faktiskt. För de har ett koncept i Norge som heter hyttetun, vilket det här är. Flera byggnader som gör en gårdsbild där hela släkten kan komma på besök.

Nuvarande ägare är en svensk barnfamilj. Men man kanske kommer i lite mer festlig stämning när man ser poolen, jacuzzin och utomhusbaren.

– Ja, det är en lite spännande anläggning, säger mäklaren Leif Fourong.

Typ: Fritidshus, 1-plan.

Rum: 4, varav 3 sovrum.

Boarea: 55 kvm.

Tomtarea: 1 487 kvm.

Byggnadsår: 1972.

Driftkostnad: ca 33 902 kr/år

Upplåtelseform: Äganderätt.

ANNONS