Så här såg det ut förra året. I år är dock Barnens vasalopp på Ranebo inställt på grund av snöbrist.
Så här såg det ut förra året. I år är dock Barnens vasalopp på Ranebo inställt på grund av snöbrist. Bild: Pontus Johansson

Sportlovsaktiviteter för dig som bor i Tanum

På måndag kickar sportlovet officiellt igång. Tanums kommun har sammanställt ett program med olika aktiviteter, för dig som vill hitta på något extra roligt under lovet.

ANNONS
|

Fritidssamordnare Jessica Jonasson i Tanums kommun berättar att man strävat efter att få med så många föreningar som möjligt i programmet, för att bredda utbudet även geografiskt. Förhoppningarna är att alla skall kunna hitta en aktivitet.

– Man kanske till och med kan hitta nya intresseområden som man inte provat på innan, säger Jessica Jonasson.

Under sportlovsveckan arrangerar fritidsgårdarna i Tanums kommun olika aktiviteter så som biokväll, bowling i Ed och badutflykt till Vänersborg.

För den som vill ta till vara på vintern finns möjlighet att åka skridskor, om kylan håller i sig. Barnens Vasalopp som skulle ha arrangerats av Tanums IF på lördagen på Ranebo är däremot inställt på grund av snöbrist.

ANNONS

För dig som är mellan 6 och 15 år och däremot saknar sommaren, finns möjlighet att mellan söndag och torsdag bada för halva priset på Tanumstrand.

Under veckan får du som är mellan 13 och 16 år möjlighet att träna Friskis & Svettis helt gratis.

I Kvilles Bygdegård erbjuds bordtennisspel, tisdag och torsdag, och hos Tanums Ridklubb arrangeras dagridläger under torsdagen den 21 februari. På onsdagen erbjuds lektioner i sitsträning och balans och under fredagen kan du följa med en dag i stallet.

Läs mer om datum, tider och priser i programmet som går att hitta på Tanums kommuns hemsida.

ANNONS