Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Polisbil m blaaljus (1)
(Arkivbild)

Stökig natt i Strömstad – flera misshandelsfall

Under natten till lördagen larmades polisen till flera misstänkta misshandelsärenden i Strömstad.

Vid midnatt avvisas en man från en krog i centrala Strömstad. Det är vakterna på krogen som misstänker att mannen är narkotikapåverkad och tillkallar polis. Mannen visar sig inte vara narkotikapåverkad men körs ifrån platsen då han anses störa den allmänna ordningen.

Strax efter larmas en patrull till ett relationsbråk. Båda parter anmäler varandra för misshandel.

Närmare halv ett på natten stoppar personal på en krog en förbipasserande polisbil. De vill ha hjälp med att avvisa en stökig besökare. Besökaren, en man, omhändertas på grund av fylleri.

En timme senare, kallas polisen till ett hotell där en person ska ha blivit misshandlad av flera personer. Offret vill inte prata med polisen och ingen anmälan skrivs. Närmare klockan halv tre stoppar polisen, från tips av hotellpersonalen, att en förbipasserande man är en av de som ska ha varit inblandade i den misstänkta misshandeln. Mannen grips, misstänkt för misshandel, och tas in till polisstationen för förhör.

Ännu en misshandel ska ha skett vid klockan två på natten. En person grips, misstänkt för misshandeln men ännu en misstänkt gärningsman har försvunnit på platsen. Offret ska inte ha behövt uppsöka vård.